Laat je website bouwen

Zelf geen tijd of zin om uit te zoeken hoe een website bouwen werkt? Laat het dan aan FloQui over. Van Wordpress tot Shopware tot andere systemen, wij helpen je graag verder!

Portfolio / Kleine bedrijfssite
449
  • Volledige website
  • Wordpress, OctoberCMS of andere systemen
  • Op basis van bestaande thema's
  • Basisteksten schrijf je zelf
  • 20% korting op eerste jaar hosting
Aanvragen
e-Commerce / Grote websites
649
  • Volledige website
  • Wordpress, Shopware of andere systemen
  • Op basis van bestaande thema's
  • Gratis snelheidsoptimalisatie
  • 20% korting op eerste jaar hosting
Aanvragen

Wat wordt er bedoeld met "bestaande thema's"?

Met bestaande thema's worden thema's bedoeld die vooraf gemaakt zijn door andere bedrijven. Deze kan je vaak online gratis of betaald vinden. FloQui ontwerpt geen eigen thema's, maar kan wel deze bestaande thema's naar wens aanpassen (bijvoorbeeld kleuren, lettertypes). Met Wordpress is het wel mogelijk om een eigen thema te maken, door middel van Elementor Pro.

Wat houdt basisteksten zelf schrijven in?

We vragen je meestal om zelf basisteksten aan te leveren, jij weet immers het best wat je wil vertellen. Wat wij vervolgens (in overleg met jou) kunnen doen, is het herschrijven van de teksten in een bepaalde stijl - net wat jouw voorkeuren zijn.

Welk systeem wordt aangeraden om te gebruiken?

Als je wel eens advies hebt gevraagd, zal je vaak Wordpress te horen krijgen. Wordpress is prachtige software, maar zeker niet het beste voor alles. Daarom kijken wij naar jouw wensen voordat we een systeem aanbevelen. Wil je bijvoorbeeld eenvoudig en supersnel je webshop catalogus kunnen beheren? Dan is bijvoorbeeld Shopware een betere optie dan Wordpress! En wil je een mooi thema gebruiken wat niet voor een systeem gemaakt is? Dan raden we vaak OctoberCMS aan, want daar kan je die thema's vrijwel altijd gebruiken!

Wat is snelheidsoptimalisatie?

Als je site af is, stellen wij een aantal zaken in zoals caching, waardoor je site een stuk sneller wordt en blijft!

Bekijk ons portfolio

Een paar projecten uitgelicht.Image placeholder
Wat vinden onze klanten van FloQui?

“Sinds eind 2019 klant bij FloQui en zeer tevreden. Nog steeds krijg ik alle technische hulp die ik nodig heb met een vaste support afspraak. FloQui heeft niet alleen geholpen met een website maken, maar ook met teksten schrijven, het uitdenken van een voorraadmanagement systeem en het ontwerpen van marketingmaterialen. De websites zijn altijd snel en mijn klanten begrijpen veel beter hoe de sites werken, waardoor ik minder vragen hoef te beantwoorden.”

Nick Grossat Kleinvee Fokkerij en Pension

“Altijd snel bereikbaar en prettige communicatie. FloQui zorgt echt voor je site en wil zelfs helpen tot buiten de site met advies en vragen!”

Indy de Jong Aquania