Managed website hosting
Gewoon goed geregeld.

Managed website hosting. Een hele mond vol, maar het betekent eigenlijk vooral: geen hoofdpijn voor jou. Problemen zoals langzame (Wordpress) websites, vage error codes, verlopen SSL certificaten, backups enzovoorts zijn voor jou geen zorg meer, want dat wordt allemaal geregeld door mensen die precies weten wat ze moeten doen. Dat klinkt ideaal, en dat is het ook! In slechts drie simpele stappen heb jij namelijk het begin staan van een prachtige nieuwe website!

Hoe werkt een webhosting aanvraag?

Illustration
Aanvragen

Via het contactformulier of via WhatsApp neem je contact met ons op om je wensen te bespreken. Wij maken daarna een voorstel op, zodat jij precies kan zien wat de kosten van de hosting zullen zijn.

Illustration
Configureren

Na een wederzijds akkoord gaan we je webhosting opzetten. We registreren de domeinnaam en installeren het gewenste systeem. Zodra alles klaar is sturen wij je de inloggegevens.

Illustration
En van start!

Na het instellen van je webhosting kan je direct aan de slag! En is je website klaar? Laat het weten, wij zullen dan de laatste optimalisaties doen zodat je lancering helemaal gesmeerd loopt!

Contact opnemen

Wat kan je verwachten?

Websites die gehost zijn bij FloQui draaien zoveel als mogelijk in sitenetwerken. Wij beloven je in ieder geval het volgende:

Onderhoud & updates

Wij zorgen ervoor dat eventuele plugins up-to-date zijn en de software zo snel mogelijk de laatste bugfixes krijgt.

Externe backups

Backups van je databases en webbestanden, die in Nederland én Noorwegen opgeslagen worden.

Gratis SMTP Relay

Zodat websitemails niet in de spambox bij klanten belanden.

Supergroene hosting

De aarde is je dankbaar.

Gratis installatie

Wordpress, Shopware, OctoberCMS, Prestashop, Ghost, Drupal, Joomla, en vrijwel elk ander systeem installeren wij helemaal voor je.

Kwalitatieve mailhosting

Bij je webhosting pakket zit optioneel ook professionele mailhosting, zodat je mails kan sturen met je eigen domein.

S3 opslag voor media

Al jouw productfoto's worden op een losse server opgeslagen, die verbonden is met een wereldwijd CDN netwerk. Zo worden de afbeeldingen supersnel geladen!

Eenvoudig schaalbaar

Je hosting groeit of krimpt met je mee, net wat jij nodig hebt.

Uitgebreide support

Dichtbij voor al je vragen, via mail of zelfs WhatsApp!

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? We helpen je graag. Kijk ook even hieronder. Misschien staat het antwoord op je vraag er wel al tussen!

Die zijn er niet. Elke site is uniek, en een vast pakket met bepaalde functies voldoet meestal niet perfect aan de wensen die iemand heeft voor zijn site. Daarom leveren wij alleen maatwerk. Zo betaal je niet onnodig veel, en heb je precies wat jij nodig hebt! Natuurlijk begrijpen we dat een idee van de kosten fijn is, en daarom is elke aanvraag vrijblijvend! Vraag dus gerust een prijs op, dat verplicht je tot niks!

Er zijn verschillende maatregelen die wij nemen voor veilige websites. Zo zijn alle websites beschermd met een firewall en Cloudflare, en stellen wij bij alle websites gratis SSL in. Dit zorgt voor een versleutelde verbinding tussen de bezoeker en de server - een vereiste voor alle webshops.

Elk pakket gaat per maand en kan naar wens per maand of per jaar betaald worden. Als je tussendoor opzegt, loopt de hosting tot de einddatum van de periode waar je het laatst voor betaald hebt. 

Bij maandelijkse betalingen geldt: zeg je halverwege de maand op, dan loopt je pakket eind van diezelfde maand af. Je krijgt geen factuur meer voor de nieuwe maand. Dit geldt tot de laatste dag van de maand. Zeg je op de eerste dag van de volgende maand op, dan loopt je pakket tot het einde van die maand.

Jazeker, en bij FloQui kan je ook kiezen uit 1100+ domeinextensies, waaronder de volgende extensies:

 • .nl
 • .com
 • .be
 • .net
 • .online
 • .nu
 • .eu
 • .de
 • .fr
 • .dk
 • .tv
 • .cloud
 • & meer!

Geef bij je contactaanvraag aan dat je ook een domein wilt om een prijsopgaaf te ontvangen.