Mijn Verhaal

Ieder bedrijf verdient een snelle site.
Iedere bezoeker een begrijpelijke.

Een eigen website hebben is populairder dan ooit, en voor een bedrijf zelfs heel belangrijk. Maar hosting is enorm duur of je moet het doen met een website die op oude apparatuur draait, waardoor die frustrerend langzaam kan zijn. En hoe bouw je je site nou zodat de gemiddelde internetgebruiker hem snapt en niet verdwaalt? Dat is namelijk nog een hele uitdaging. 

Door deze veelvoorkomende vragen ben ik in april 2020 FloQui begonnen. Ik vind dat razendsnelle sites niet superduur horen te zijn, en dat klanten een zo makkelijk mogelijke site krijgen. Want er zijn genoeg sites waar ik vastloop of verdwaal, terwijl ik er genoeg heb gebouwd.

Wat maakt FloQui uniek?

Snelle websites, die ook nog eens begrijpelijk zijn voor de klant en makkelijk te beheren voor de eigenaar. Dat vind ik belangrijk. En u bepaalt hoezeer u mij betrekt bij uw project. De hele website bouwen, een kant-en-klare CMS installatie leveren of een kale server – het is volledig aan u. En ook als u niet bij mij host, help ik u graag om uw website te optimaliseren.

Persoonlijk & Flexibel

Snel iets nodig, of tijdelijk wat meer capaciteit? Omdat al het contact persoonlijk is is dat makkelijk te regelen.

Toegewijd

Ik werk niet voor mensen, maar met mensen. Als ik een website maak, blijf ik de maanden erna altijd toegewijd om de laatste puntjes op de i te zetten.

Ervaren

Door jaren websites bouwen, beheren en hosten heb ik veel ervaring opgebouwd. En met een bachelor in psychologie weet ik hoe u de klant het best bereikt.

Curriculum Vitae

Bestuursvoorzitter

Stichting KeiTV

september 2019 – heden

Als bestuursvoorzitter hou ik mij bezig met beleidsvoering en beleidsbepaling. Ik heb veel contact met de medewerkers en collega-bestuurders, maar ook met mensen buiten het bedrijf. Ik onderhoud de Google Ads campagnes, website en ICT systemen. Ook ben ik data protection officer van de Stichting. Door het werk heb ik veel ervaring met de WMO en Jeugdwet en heb ik verscheidene officiële documenten geschreven.

Eerdere functies:
Vrijwilliger (januari 2016 – april 2017)
Secretaris (mei 2017 – september 2019)

Medewerker Bakkerij

Jumbo

januari 2019 – mei 2020

Als medewerker bakkerij ben ik verantwoordelijk voor de bakkerijafdeling op zaterdag en zondag. Ik bak bij, leg op en bestel brood voor de volgende week. Ook val ik geregeld in op andere afdelingen (vleeswaren snijden, slagerij vullen etc.).

Eerdere functies: Vulploegmedewerker DKW (juni 2018 – december 2018)

Folderbezorger

Spotta

september 2013 – september 2016

Het wekelijks bezorgen van folders.

Verkoper Foto/Video

Media Markt

november 2016 – oktober 2017

Verkoop van foto- en videocamera’s met bijbehorende accessoires. Advies geven aan klanten binnen deze categorie en het aanleren van verkooptechnieken: de zelfontwikkeling als verkoper.

Eigenaar

Flick Hosting

januari 2015 – september 2015

Ingesprongen op de hype van Minecraft servers door Minecraft servers groot in te huren en per gigabyte te verhuren onder naam van Flick Hosting. In de 8 maanden dat het bedrijf gedraaid heeft 40-50 klanten gehad. Na een aantal maanden liep de hype af en is het bedrijf op natuurlijke wijze gestopt. Voor de tien klanten die over waren een volledige overplaatsing naar ander bedrijf geregeld.

Laten we samenwerken bij uw nieuwe project.

Of het alleen webhosting is, of een hele website. Ik help u graag.
Ook als u eerst nog vragen heeft.