Webhosting

Enorme lijsten met moeilijke termen vind je bij mij niet. Eenvoudig en compleet, dat vind ik belangrijk. Daarom bied ik voor starters maar 1 webhosting pakket aan voor €10,99 inclusief BTW per maand (€9,08 ex. BTW). Met dat pakket hoef jij je alleen maar druk te maken over je website maken, en regel ik de achterliggende zaken. Denk hierbij aan certificaten die verplicht zijn voor webshops en steeds belangrijker worden, of backups van je site of werkzaamheden om de snelheid van je site hoog te houden. Omdat het belangrijk is om wel een beetje te weten wat je krijgt voor die prijs:

Overtuigd? Of heb je eerst nog vragen?

Veelgestelde vragen over hosting

Je kent het vast wel: het slotje voor de link in de webbrowser. Dat betekent dat de verbinding met de webserver vertrouwd en versleuteld is. Tegenwoordig wordt dit zogeheten SSL steeds belangrijker, in de toekomst zullen browsers waarschijnlijk verbindingen zonder SSL zelfs weigeren. Omdat het zo belangrijk is, krijg je het gratis bij je hosting voor al je domeinen en subdomeinen.

Ik lever ook domeinnamen. Geef bij je contactaanvraag aan dat je ook een domein wil om een prijsopgaaf te ontvangen.

Elementor Pro is een WordPress plugin waarmee je pagina’s kan bouwen door te klikken en slepen met widgets. De proversie biedt meer widgets, maar stelt je ook in staat om de header, footer en pop-ups te maken! Zo maak je je site helemaal naar wens en zie je uiteindelijk niks meer van het basisthema, zodat je toch een unieke site hebt!

Laten we samenwerken bij uw nieuwe project.

Of het alleen webhosting is, of een hele website. Ik help u graag.
Ook als u eerst nog vragen heeft.