FloQui steunt Ecologi | FloQui | FloQui.nl

FloQui steunt Ecologi

Gepubliceerd op 21-10-2020

In het kader van duurzaamheid steunt FloQui vanaf vandaag maandelijks Ecologi in hun missie om de CO2 uitstoot te verlagen. Naast de volledig groene servers, zijn we dus vanaf vandaag nóg duurzamer.

We moeten voorzichtig zijn met de aarde. Alle alarmbellen rinkelen inmiddels, en daarom willen wij ook bij FloQui bijdragen aan een schonere aarde. Wij doen dit onder andere door alleen servers te gebruiken die op groene energie draaien. De mailservers van FloQui staan in Duitsland en draaien volledig op waterkracht, terwijl de webservers in Finland staan en op wind- en waterkracht draaien. Supergroen dus!

Ondanks de minimale uitstoot die jouw website bij FloQui heeft, doen we dus vanaf nu meer. Elke maand steunen wij Ecologi met een kleine bijdrage, en daarvoor bouwen wij een digitaal (en natuurlijk fysiek) bos op. Deze bomen zorgen voor een natuurlijke omzetting van CO2 naar zuurstof. En zuurstof hebben wij zelf weer nodig. We mogen dus best wat aardiger zijn tegen die bomen.

De donaties gaan natuurlijk voor het grootste deel naar verschillende projecten die Ecologi steunt. Soms is dat simpelweg het aanplanten van een hele hoop bomen, maar soms gaat het ook om het bouwen van een duurzame fabriek. Elke maand laat Ecologi ook zien welk project gesteund is, zoals je ook kan zien op de pagina van FloQui.

Kortom, wij vinden dit een prachtig idee en steunen het graag. We willen dan ook zeker onze klanten er bewust van maken, want je kan ook zelf maandelijks steunen om klimaatpositief te worden. Dat is nog beter en leuker dan klimaatneutraal. De aarde zal je dankbaar zijn.

We offset our carbon footprint via Ecologi

Reacties