AI-assistent | FloQui AI-assistent | FloQui.nl

GPT-3.5 & GPT-4 Assistent Ontwikkeling.

Laat Kunstmatige Intelligentie voor jouw bedrijf werken.

Stap in de wereld van kunstmatige intelligentie met gepersonaliseerde AI-assistenten op basis van de GPT-3.5 en GPT-4 modellen van OpenAI.

Ontwikkeling van Hoogwaardige AI-Assistenten met GPT-3.5 en GPT-4

Of je nu een start-up vertegenwoordigt of een gevestigd bedrijf bent, of je nu begint met een ruwe schets of al een gestroomlijnd plan hebt, ik maak AI-assistenten die zowel efficiënt als effectief zijn. Mijn oplossingen zijn ontworpen om bedrijfsprocessen te verbeteren, gebruikerservaringen te verbeteren en de betrokkenheid te verhogen. Of het nu gaat om een AI-assistent die suggesties genereert voor antwoorden binnen een klantenservicepaneel, of een AI-assistent die blogposts voor een specifiek publiek schrijft - de mogelijkheden zijn eindeloos.

De cutting-edge technologie van de meest recente GPT-modellen stelt ons in staat om slimme, responsieve en nauwkeurige AI-assistenten te creëren die menselijke interacties met machines naar een heel nieuw niveau tillen.

Waarom Mijn GPT-3.5 & GPT-4 Assistent Ontwikkel Diensten Kiezen?

De mogelijkheden van ChatGPT zijn eindeloos. Daardoor is het wel noodzakelijk om de juiste instructies mee te geven als je ChatGPT voor specifieke doeleinden wilt gebruiken. Het schrijven van een juiste prompt is een taak op zich, en met de standaard interface van ChatGPT moet je deze prompt ook telkens weer opnieuw invoeren.

Ik bied niet alleen ondersteuning bij het ontwikkelen van de juiste prompt, maar kan deze ook koppelen aan een gepersonaliseerde assistent. Zo kun je via een eigen interface heel makkelijk jouw persoonlijke assistent aanspreken. De assistent krijgt bij elk verzoek standaard de prompt met contextuele informatie mee, waardoor je niet telkens de prompt hoef toe te voegen bij jouw vraag. Dat bespaart veel tijd - en het maakt het breder uitrollen van de gepersonaliseerde assistent in een organisatie veel gemakkelijker.

Assistent-ontwikkeling vanaf

€249,-

 • Prompt voor AI-tekstschrijver of klantenservice assistent
 • Toegankelijk via eigen interface
 • ChatGPT 3.5 en/of 4 modellen
 • Inclusief 3 maanden onderhoud
 • Exclusief OpenAI API kosten
 • Onderhoud assistent na 3 maanden
  vanaf €29,- / maand

Prompt ontwikkeling

€89,-

 • Prompt voor AI-tekstschrijver of klantenservice assistent
 • Toegang tot de prompt
 • ChatGPT 3.5 en/of 4 modellen

Klaar voor de start?

Of heb je eerst nog vragen?

Ben je op zoek naar een web- of mailinfrastructuur die naadloos aansluit bij jouw behoeften? Of droom je van een website die de essentie van jouw onderneming vastlegt en online tot leven brengt?

Ik kom graag in contact met je. Of je nu al zeker weet wat je wilt, of juist eerst op zoek bent naar hulp in het uitzoeken wat je nu eigenlijk wilt. Ik denk graag met je mee. Het enige dat jij nog hoeft te doen: je telefoon pakken en bellen.


Stel je vraag via WhatsApp
Elk bedrijf verdient een mooie site. Elke bezoeker een begrijpelijke.

Floris Tas - Eigenaar FloQui