Image

Elk bedrijf verdient een mooie site. Elke bezoeker een begrijpelijke.

Een eigen website hebben is populairder dan ooit, en voor een bedrijf zelfs heel belangrijk. Maar hosting is enorm duur of je moet het doen met een website die op oude apparatuur draait, waardoor die frustrerend langzaam kan zijn. En hoe bouw je je site nou zodat de gemiddelde internetgebruiker hem snapt en niet verdwaalt? Dat is namelijk nog een hele uitdaging.

Door deze veelvoorkomende vragen ben ik in april 2020 FloQui begonnen. Ik vind dat razendsnelle sites niet superduur horen te zijn, en dat klanten een zo makkelijk mogelijke site krijgen. Want er zijn genoeg sites waar ik vastloop of verdwaal, terwijl ik er genoeg heb gebouwd.

Wat maakt FloQui uniek?

Snelle websites, die ook nog eens begrijpelijk zijn voor de klant en makkelijk te beheren voor de eigenaar. Dat vind ik belangrijk. En u bepaalt hoezeer u mij betrekt bij uw project. De hele website bouwen, een kant-en-klare CMS installatie leveren of een kale server – het is volledig aan u. En ook als u niet bij mij host, help ik u graag om uw website te optimaliseren.

Image placeholder
Ervaren

Ruim 10 jaar ervaring met websites. Van Wordpress, tot HTML tot Twig.

Image placeholder
Betrouwbaar

Je kan er vanuit gaan dat je site bij FloQui gewoon werkt. Wel zo fijn.

Image placeholder
Schaalbaar

Wij doen niet moeilijk als je een paar dagen meer capaciteit nodig hebt.

Image placeholder
Flexibel

Of je nu 1 website wil, of een heel netwerk. Wij helpen je graag.