Over FloQui | FloQui Over FloQui | FloQui.nl

Laten we er iets moois van maken. Samen.

Ik ben Floris Tas, de drijvende kracht achter FloQui. Als gepassioneerde freelancer richt ik mij op het leveren van hoogwaardige web- en mailinfrastructuurdiensten en op het bouwen van op maat gemaakte websites die de visie van mijn klanten weerspiegelen.

Mijn reis in de wereld van webontwikkeling begon toen ik 12 jaar was en in HTML een website maakte over het oude Egypte. Het was een hele simpele website: een tabel met witte tekst op een zwarte achtergrond. Vandaag de dag is er natuurlijk alweer veel meer mogelijk en is een website het belangrijkste startpunt geworden van de klantervaring. Sinds mijn eerste website heb ik een sterke passie ontwikkeld om digitale ervaringen te creëren die zowel functioneel als esthetisch zijn. Ik heb mij gespecialiseerd in het begrijpen van de behoeften van klanten en het omzetten van hun visie in online visitekaartjes.

Ik heb niet alleen een technische competentie in verschillende content management systemen als Wordpress, OctoberCMS en LightspeedHQ, maar ben ook zeer toegewijd aan de samenwerking met de klant. Ik geloof sterk in open communicatie en korte lijnen met mijn klant gedurende het proces. Of het nu gaat om het omzetten van een solide web- en mailinfrastructuur, het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website of het bieden van deskundig advies: het is mijn ambitie om jouw digitale doelen te verwezenlijken.

Contact opnemen CV bekijken
Elk bedrijf verdient een mooie site. Elke bezoeker een begrijpelijke.

Floris Tas - Eigenaar FloQui

Portfolio

Klik op de afbeelding om deze groter te zien!